torsdag 18 februari 2010

Länkutbyte

Att driva trafik till sin sida/blogg behöver inte vara speciellt svårt. Det finns många program/sidor som hjälper en med det. Du tänker kanske varför ska jag ha många besökare, varför är det så viktigt?

Många topplistor för bloggar tolkar som att har man många besökare på sin sida så är den intressant(inte den enda faktorn, men en av de). Och ju mer intressant den verkar ju högre kommer du i listorna. Är du högt upp i listorna kommer du få ännu mer trafik till din sida. Och detta ökar dina chanser för att besökare klickar på dina annonser och det ökar dina intäkter.

Bloggtrafik

Bloggtrafik är en gratis sida där du registrerar din blogg, kollar på andra bloggar, samtidigt som andra kollar på din. Detta är ett enkelt och smart sätt att höja dina besökarsiffror och sidvisningar. Gå in på sidan här

Mer-trafik.se

Mer-trafik.se är en gratis sida som har över 16 000 medlemmar så att här kommer du nå ut till en stor publik. Denna sida har en ratio på 3:2 dvs när du besökt tre andra sidor kommer din egen sida att visas två gånger för någon annan som är medlem. Du kan kolla och bli medlem på sidan här


Då båda dessa sidor är svenska får du bara svensk trafik tillbaka, med undantag från ett fåtal norska bloggar på Bloggtrafik.se, Du kollar på svenska bloggar och får svensk trafik tillbaka.

/Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar