tisdag 16 februari 2010

Syns Man Inte Så Finns Man Inte, Pinga!

Precis som överskriften säger, du måste visa att du finns för att synas på nätet. En sida som hjälper dig på traven med detta är Bloggportalen.se och det är nästan ett måste för alla seriösa bloggare där ute i Sverige att bli medlem på.

Det går till så att när du skrivit ett nytt inlägg på din blogg och du är registrerad på Bloggportalen.se så visas det på sidan och det finns tiotusentals andra som gör exakt samma sak, chansen är stor att någon går in och kollar på din blogg då.

Bloggarna är även uppdelade efter olika kategorier och underkategorier, så att du lätt kan hitta vad för blogg du är ute efter. Klicka på länken nedan så kan du läsa mer.



Här är en annan effektiv pingsajt.

Men denna är utmärkande lättare, du går in på sidan skriver in vad din blogg heter och dess url och klickar pinga och så skickas din blogg ut på ett 20-tal andra sidor som visar upp ditt senaste inlägg.

Detta är ett enkelt och effektivt sätt att visa upp dig och att få fler besökare till din sida. Klicka på länken nedan för att komma till sidan.

bloggping

Det va två exempel på bra sidor, jag kommer att fylla upp i sidobaren med fler sidor som hjälper dig att få fler besökare medan tiden går.

/Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar