onsdag 3 mars 2010

You will make it

Om man överhuvudtaget ska komma någonstans i livet måste man ha en vilja, en kämparglöd, en målmedvetenhet, har man inte det då har man oftast misslyckats redan från början, just för att om du tror att du kommer misslyckas ja då kommer du att göra det för att du har redan ställt in hjärnan att TRO det.

Ta och bestäm dig för att du SKA göra detta, och se bilderna framför dig, se hur det kommer se ut när du har kommit till den punkten. Om man verkligen vill något kan man göra det, det handlar bara om att ha ett starkt psyke och vilja.

Misslyckas du är det bara att försöka igen, eller misslyckas låter hårt, säg "lära sig av sina misstag" för det är just det att misslyckat är.

Ett exempel: Du ska för första gången åka skidor, du börjar såklart i den gröna backen och tar det väldigt lugnt du börja känna att du klarar det här. Du vill nu prova på de större backarna, du åker ner för blå backe, du trillar kanske någon gång för att det går för fort, för att du inte är van vid denna typ av aktivitet eller något annat, men du fortsätter att ställa dig upp och fortsätter åka, fast du kanske fortsätter ramla, men för varje gång du gör det lär du dig mer och mer hur du ska göra och innan du vet ordet av det är du i den svarta backen.

Det jag vill säga med ovanstående exempel är att om du fortsätter att resa dig upp ur ett nedslag och åter gå mot dina mål kommer du att nå det och du kommer lära dig en hel del på vägen dit.

Så är det med allt i livet. Så ge inte upp med vad du än gör för har du redan din hjärna inställd på ett sikte, kommer du att träffa målet.

/Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar